Om

Jeg har siden mine yngre dage interesseret mig meget for at finde en mening med livet, og i 90’erne fik jeg tid at læse og deltage i kurser og foredrag om dette emne og personlig selvudvikling. 

Efterfølgende har jeg praktiseret personlig rådgivning og Reikihealing i min fritid. Siden 2007 har jeg som Reikimester endvidere uddannet adskillige healere, som har ønsket at bruge denne fantastiske og enkle teknik til at hjælpe såvel sig selv som andre.

 I 2008 blev jeg certificeret Coach og har siden da også anvendt denne teknik i min praksis. I 2011 har jeg afsluttet en uddannelse som mindfulness-instruktør.

I erhvervsmæssig henseende har jeg i mine første mange år beskæftiget mig med kunderådgivning og markedsføring i det der hed Midtbank (Nu Handelsbanken). Efterfølgende har jeg i 10 år arbejdet i den professionelle sportsklub Herning Blue Fox med salg og markedsføring. Dette job opsagde jeg pr. 1. februar 2007 for at hellige mig en fremtid med en egen praksis. 

I den første del af mit liv blev fritiden brugt på egne børn og som aktiv sportsudøver og siden til at være ungdomstræner, ungdomsformand og bestyrelsesmedlem i Herning KFUM Fodbold og Herning Badmintonklub.