Reikihealing

Reiki betyder universel livsenergi. Alt i universet består af energi. Derfor har vi som mennesker – udover den fysiske krop – et energilegeme, som påvirkes af vore tanker, handlinger og oplevelser. Udsætter vi os for eksempelvis stress – ikke kun arbejdsmæssigt – eller er vi følelsesmæssigt påvirket af hændelser, har bekymringer og ikke føler os lykkelige, forplanter disse negative energier sig først i energilegemet og der skabes en ubalance, som efterfølgende eller sidenhen opleves som et fysisk/psykisk symptom. 

Som healer kan man overføre/kanalisere den universelle livsenergi (til mennesker, dyr og meget andet) og dermed genskabe en energimæssig balance. 

Alle kan lære at heale – Reiki er en af de mest enkle healingsteknikker og et fantastisk redskab til at skabe harmoni mellem sjæl og krop og til personlig udvikling. 

Jeg kan ikke love helbredelse, men det er mit største ønske at hjælpe et menneske fri af smerte og lidelse og videregive indsigter, som kan skabe lykke og livskvalitet. 

På min facebook profil kan du se, hvornår jeg afholder de næste kurser. Du er også velkommen til at ringe eller kontakte mig på mail.

Behandlinger med Reiki 

I min behandling af en person – første gang vedkommende prøver det – opfordrer jeg til 3 behandlinger inden for 8 – 10 dage. Disse 3 behandlinger er ofte tilstrækkelig til at lindre eller helt fjerne et symptom. Kroniske sygdomme kræver normalt flere behandlinger – akutte tilfælde normalt kun få behandlinger. 

De fleste, som har prøvet en behandling, vender tilbage og får enkeltbehandlinger – eller vælger at deltage på et weekendkursus for selv at lære healingsteknikken. 

Som behandler er jeg ikke “mirakelmager”, men blot et redskab til at hjælpe klienten. Det er langt hen ad vejen klientens ønske, tro og vilje, som er bestemmende for udfaldet. Ved mere alvorlige symptomer opfordrer jeg altid klienten til at rådføre sig med sin læge og forholde sig til dennes anvisninger. Jeg har kun erfaring for, at den traditionelle lægevidenskab og reikihealing understøtter hinanden på bedste måde.

Fjernhealing

Fjemhealing praktiserer jeg ofte – og specielt til mindre børn. Afstanden er uden betydning. Om det er naboen eller en person på ferie i Australien er underordnet – Reiki-energien mærkes på det aftalte tidspunkt. 

Fjernhealing hver søndag aften

Jeg har i mange år tilbudt og praktiseret gratis fjernehealing til personer, der har været i behandling. Alle kan koble sig på min gruppehealing, som foregår hver søndag aften kl. 22.00 – 22.15