Lidt om min baggrund

Jeg har siden mine yngre dage interesseret mig meget for at finde en mening med livet, og for ca. 20 år siden fik jeg tid til at læse og deltage i kurser og foredrag om dette emne og personlig selvudvikling. De sidste 15 år har jeg praktiseret personlig rådgivning og Reiki-healing i min fritid. Siden 2007 har jeg som Reikimester endvidere uddannet adskillige healere, som har ønsket at bruge denne fantastiske og enkle teknik til såvel egen som andres personlige udvikling. I 2008 blev jeg certificeret Coach og har siden da også anvendt denne teknik i min praksis. I 2011 har jeg afsluttet en uddannelse som mindfulness-instruktør.

I erhvervsmæssig henseende har jeg i mine første mange år beskæftiget mig med kunderådgivning og markedsføring i det der hed Midtbank. Efterfølgende har jeg i 10 år arbejdet i den professionelle sportsklub Herning Blue Fox med salg og markedsføring. Dette job opsagde jeg pr. 1. februar 2007 for at hellige mig en fremtid med en egen praksis.

I den første del af mit liv blev fritiden brugt på egne børn og som aktiv sportsudøver og siden til at være ungdomstræner, ungdomsformand og bestyrelsesmedlem i Herning KFUM Fodbold og Herning Badmintonklub.