Behandlinger med Reiki

I min behandling af en person - første gang vedkommende prøver det - opfordrer jeg til 3 behandlinger inden for en uge. Disse 3 behandlinger er ofte tilstrækkelig til at lindre eller helt fjerne et symptom . Kroniske sygdomme kræver normalt flere behandlinger - akutte få behandlinger.

De fleste, som har prøvet en behandling, vender tilbage og får enkeltbehandlinger - eller vælger at deltage på et weekendkursus for selv at lære teknikken.

Som behandler er jeg ikke "mirakelmager", men blot et redskab til at hjælpe klienten. Det er langt hen ad vejen klientens ønske, tro og vilje, som er bestemmende for udfaldet. Ved mere alvorlige symptomer opfordrer jeg altid klienten til at rådføre sig med sin læge og forholde sig til dennes anvisninger. Jeg har kun erfaring for, at den traditionelle lægevidenskab og reiki-healing understøtter hinanden på bedste måde.
.

Fjernhealing

Fjernhealing praktiserer jeg ofte - og specielt til mindre børn. Afstanden er uden betydning. Om det er naboen eller en person på ferie i Australien er underordnet - Reiki-energien mærkes på det aftalte tidspunkt. Jeg har i mange år tilbudt og praktiseret gratis fjernehealing til personer, der har været i behandling. Alle kan koble sig på min gruppehealing, som foregår hver søndag aften kl. 22.00 - 22.15